Emner

Om kampagnen

Information & vejledning til udlandsdanske forældre

Formålet med kampagnen ”Lær dansk i udlandet” er at informere, rådgive og vejlede udlandsdanske forældre.

Websitet skal hjælpe forældre, der flytter til udlandet eller allerede er flyttet til udlandet, med de overvejelser familien står over for i forbindelse med opretholdelse, videreudvikling og etablering af danske sprogkundskaber – med særligt fokus på hensynet til børnene.

Bag kampagnen står Danes Worldwide, interesseorganisationen for globale danskere, der siden 1990 har undervist tusindvis af udlandsdanske børn i dansk.

 

Om Danes Worldwide

Danes Worldwide er en interesseorganisation for globale danskere, der gør det så let som muligt for danskere at bo og arbejde i udlandet – og at vende hjem igen.

Organisationen tilbyder rådgivning, netværk og danskundervisning til udlandsdanskere over hele verden. Og holder politikere og erhvervsledere opdaterede om forholdene for de danskere, der bor midlertidigt eller fast i udlandet.

Danes Worldwide er en almennyttig forening, stiftet i 1919.

Læs mere om Danes Worldwide på www.danes.dk

 

Danes Worldwides undervisningstilbud

At holde det danske sprog ved lige kan være vanskeligt, hvis man opholder sig flere år uden for Danmarks grænser. Ikke mindst for børnene som ofte skal begå sig på fremmedsprog i hverdagen.

Derfor tilbyder Danes Worldwide danskundervisning. Dels i form af Online Danskundervisning og dels på Den Danske Sommerskole, som er et tre ugers ophold i Danmark, der har dansk sprog, kultur og fællesskab som omdrejningspunkt.

Danes Worldwide har også undervisningstilbud til mindre børn: Det nylancerede læringsprogram Dansk for begyndere (2015) og Førskole-pakker til de mindste.

Hvis din familie er medlem af interesseorganisationen Danes Worldwide, får I store rabatter på undervisningstilbudene.

 

Læs mere om Danes Worldwides undervisningstilbud til udlandsdanske børn.

 

 

 

 

 

 

 

Kampagnen er udarbejdet af Attigo Digital Marketing.