Online Danskundervisning

Hvis du ønsker, at dit barn taler og skriver dansk på samme niveau som jævnaldrende børn i Danmark, så er Online Danskundervisning den rette hjælpende hånd.

Online Danskundervisning er for danske børn og unge i alderen 6-17 år (0.-9. klasse) og er særligt udviklet til børn, der bor uden for Danmarks grænser.

Se i videoen en kort introduktion:

Materiale udviklet særligt til udlandsdanske børn

Alt undervisningsmateriale er udviklet særligt til udlandsdanske børn. Bl.a. produceres der til hvert skoleår i alt seks film til brug i undervisningen. Eleverne lærer om dansk kultur og historie, og filmene kan ses af hele familien.

Tilbage til Danmark?

Formålet med Danes Worldwides Online Danskundervisning er først og fremmest at sikre en gnidningsfri overgang mellem international skole og dansk skole. Undervisningen styrker og udvikler elevernes danske sprog og kulturforståelse, så de problemfrit kan indgå i det danske uddannelsessystem, hvis de en dag vender tilbage til Danmark.

Selvom dit barn måske hører og taler dansk hjemme, er det ikke nok til at udvide ordforrådet og sikre et skriftligt niveau, der lever op til kravene i det danske uddannelsessystem. Hvis jeres familie på et tidspunkt vender hjem til Danmark, kan manglen på tilstrækkelige danskkundskaber blive et stort problem for dit barn.

Læs mere om Online Danskundervisning:

Online Danskundervisning