Dansk for begyndere

Hvis dit barn endnu ikke kan dansk, og du som forælder har brug for en hjælpende hånd til at komme i gang, så kan det nye online program Dansk for begyndere være noget for jer.

Dansk for begyndere er et sjovt og seriøst online læringsprogram, som er udviklet til børn, der bor i udlandet og endnu ikke har lært dansk. Programmet er intuitivt og simpelt, så dit barn vil hurtigt lære at bruge det selv.

Se en kort introduktion til programmet i videoen herunder:

Dit barn lærer om dansk sprog og kultur

Dansk for begyndere er bygget op omkring et tegnet univers med Familien Petersen i centrum. Familien Petersen er de gennemgående figurer i Dansk for begyndere og vil hele vejen tage dit barn i hånden og hjælpe med alle de danske ord.

Ved at følge familien i programmet vil dit barn også lære om dansk kultur og familieliv i Danmark. Familien Petersen bor i en stor rodet lejlighed på Østerbro i København med en stor gård, hvor man kan lege, grille, cykle og foretage sig mange andre ting. De har en ladcykel og en lille bil, som de mest bruger til weekendture og ferier.

Opgavetyper

Programmet indeholder følgende opgavetyper:

  • Lytteopgaver, hvor barnet skal genkende danske ord.
  • Læseopgaver, hvor barnet på forskellige måder skal vise, at det kan læse/genkende skrevne ord.
  • Taleopgaver, hvor barnet skal gentage sætninger for at få den rette udtale eller tale med en forælder.
  • Skriveopgaver, hvor barnet fx skal udfylde huller i en sætning.

Dansk for begyndere er udviklet i tæt samarbejde mellem eksperter inden for sprogpædagogik og Danes Worldwides lærere med mange års erfaring og ekspertise i at undervise udlandsdanske børn i dansk.

Læs mere om Dansk for begyndere og køb af adgang her:

Mere om Dansk for begyndere

Prøv programmet gratis (udvalgte opgaver):

Prøv gratis